1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Θήβας, 30/12/17


Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Θήβας είναι γεγονός και διεξάγεται το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θηβαίων και τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Λεύκτρων!

Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού βασίζεται στα πρότυπα των αντίστοιχων παιχνιδιών που διεξάγονται με απόλυτη επιτυχία στα Λεύκτρα τα τελευταία 8 χρόνια από τον τοπικό Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο. Οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και καλούνται να απαντήσουν σε μια ποικιλία γρίφων οι οποίοι θα τους οδηγήσουν σε διάφορα σημεία της πόλης όπου θα βρίσκονται στοιχεία για τη συνέχεια του κυνηγιού. Παίρνοντας μέρος σε μια συναρπαστική, φανταστική(;) ιστορία που διαδραματίζεται στη Θήβα, οι ομάδες καλούνται να χρησιμοποιήσουν το μυαλό, την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους για να φτάσουν πρώτοι στον θησαυρό!

Κρυμμένα μηνύματα, μυστικοί κωδικοί, ξεχασμένες γλώσσες και πολύ μυστήριο είναι μερικά από όσα σας περιμένουν! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας https://www.facebook.com/KYNHGI.THIVAS/ για περισσότερες πληροφορίες!

Εδώ μπορείτε να δείτε το teaser trailer του παιχνιδιού: https://goo.gl/jgUDUL


Σχόλια